VendégkönyvTündi és Attila

Kedves Zsolti!

NAGYON szépen köszönjük a profi munkátokat.Csodálatos videót készítettetek, ami teljesen visszaadja az esküvőnk hangulatát!

Profi munka, profi csapat!!!

Enikő és Bence

Kedves Zsolt!

Köszönjük szépen a remek munkátokat, és a gyönyörű esküvői videónkat!

Valamennyi emlék közül ez lesz számunkra a legszebb, imádjuk a highlights videót, és a teljes filmünk is minden lényeges mozzanatot tartalmaz, rendkívül igényesen szerkesztettétek meg a filmünket!

Mindannyiunk arcára nagy mosolyt csalt a videó és mindemellett nagyon megható is volt visszanézni az eseményeket.

Hálásan köszönjük Nektek, hogy ilyen lelkesedéssel, és kedvesen végig velünk voltatok életünk egyik legszebb napján!

Nagyon örülünk, hogy Rátok találtunk, és további sikereket kívánunk Nektek!

E&B
2016.04.30.

Betti & Gyuszó (Pápa, 2015.06.)

Kedves Zsolti!

Amikor elkezdtük tervezni az esküvőnket, egy biztos volt: tudtuk, kit kell megszerezni a videóhoz!
Mert ugye a legjobb reklám a személyes tapasztalat ;)
És nem csalódtunk Benned, azt kaptuk, amire számítottunk: egy olyan filmet, amit nem lehet megunni, ami minden egyes percében életünk egyik legszebb napját eleveníti fel. Egy olyan embert, aki mindíg, minden kis rigolyánkat teljesített, mindíg a rendelkezésünkre állt és semmire sem mondta, hogy nem lehet! Örök hálánk ezért a napért, ezért a remek munkáért, a sok-sok utólagos kérésért, és a türelmedért, amit szerintem a végén már nagyon megfeszítettem :D
Ezentúl azon leszünk, hogy minnél több rigolyás menyasszonyt szabadítsunk Rád!
Sok sikert a jövőben!

B&Gy

Judit és Bálint

Kedves Zsolt!
Tegnap kaptuk kézhez a videót, amit este azonnal megnéztünk, és 2 órán keresztül fülig ért a szánk! :)
Nagyon hálásak vagyunk Neked és kollégádnak, hogy a legboldogabb napunkat így megörökítettétek. A vicces klip után pedig szóhoz sem jutottunk, annyira jól megcsináltátok!!!!
Alig várjuk, hogy lássuk a családunk, barátaink arcát is, mikor ők is megnézik ezeket a felvételeket!
Még egyszer NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK!
További jó munkát kívánunk!
Judit & Bálint

Évi és Tamás

Szeretnénk megköszönni a videót, melyet az esküvőnkön készítettél. Nagyszerűen sikerült elkapnod a meghitt pillanatokat, szép emlék lett a családunk minden tagjának.
Bátran ajánlunk mindenkinek, sok sikert kívánunk a jövőben!
Évi és Tamás

Zsuzska és Márk

Kedves Zsolt! Az első mondat a köszöneté az esküvőnket megörökítő videóért! Négy jelző jutott eszünkbe a munkátokkal és annak végeredményével kapcsolatban: PROFESSZIONALITÁS, IGÉNYESSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, RUGALMASSÁG. Az első kettőhöz nem fűznénk magyarázatot. Aki látta a filmet, az egyetért ezzel. Mindent a megbeszéltek, a kéréseink szerint csináltatok és folyamatosan tájékoztattatok, illetve előzetest is kaptunk a készülő "műből". Emellett a rugalmasságotokat dicséri, hogy a kedvezőtlen idő miatt elmaradt külső forgatást egy későbbi időpontban, egy általunk választott (nem közeli) helyszínen pótolni tudtuk. Ja, és még egy jelző: JÓ ÍZLÉS. Pont azokat a számokat választottátok aláfestő zenéknek, amelyek mi is a legjobban szeretünk! :D :D :D :D Jó munkát és sok-sok megrendelőt kívánunk Nektek! Üdv: Zsuzska és Márk (Ajka, 2014. május 17.)

Ágota & Gábor

Sziasztok! Szeretnénk megköszönni a munkátokat és azt, hogy ezt a csodálatos napot vissza tudtátok adni nekünk, nagy élmény volt végignézni életünk legfontosabb napját; nagyon jól megcsináltátok, ezer köszönet érte! További sok sikert kívánunk munkátokhoz! :)

Ágota és Gábor

Anett & Ádám

Szia Zsolt!
Közel 9 hónap távlatából is, köszönjük életünk legszebb napjának legmaradandóbb emlékét! Semmin nem változtatnánk, büszkén mutogathatjuk sok év múlva is.
Sziasztok Érdeklődők!
Nekünk is úgy ajánlották őket és nyugodt szívvel ajánljuk őket mi is! Kreatívak,korrektek, ügyesek, gyorsak és a végeredmény magáért beszél. Nem marad le semmi fontos, az összefoglaló klippek ütősek és minden egyéni ötletet figyelembe vesznek! Tutira nem csalódhattok, ha őket választjátok!

Tubicsák-Baksa Bernadett

Kedves Zsolt!
Én sem tudok mást írni, mint az előttem szólók. Egy olyan emléket adtál nekünk az esküvőnkről, amit életünk végéig büszkén fogunk mutogatni minden ismerősünknek, barátunknak! köszönjük szépen a mesés, megható, vicces, kreatív, megdöbbentő, fantasztikus videót! TE vagy a legjobb!!! :-)
üdv
Betti és Tomi

Bolla-Varga Melinda

Ohhh vendégkönyv és én még nem írtam...:) Ezúton is köszönet a sok-sok elkapott pillanatért, amin még a mai napig jókat nevetek. Imádom a DVD minden egyes percét....örülök, hogy Rád találtam és elvállaltad. Ha újra férjhez megyek, ígérem tudni fogsz róla ;)

Melinda és Tomi
Ravazd, 2010.08.14.

Reni & Tomi

Szia Zsolt!

A megkapott DVD-k Szenzációsak lettek, mindenhol sikerült felbukkanni a kamerának, és minden apró részletet megörökítettétek. Rengetegszer megnéztük már, és mindig visszarepít bennünket a Nagy napunkra, és ezáltal átélhettük más szemszögből is. A klipek egyszerűen Zseniálisak, hihetetlenül jól és mókásan vágtátok rá a zenére képanyagot, kreativitásotok határtalan!

Üdvözlettel.: Reni és Tomi

Tamara és Attila

Szia Zsolt!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy megörökítetted életünk legszebb napját.
Ezzel a csodálatos, és tökéletes esküvői videóval biztos, hogy az élmény felejthetetlen marad.

Tamara és Attila

Edina és Józsi 2011.06.11

Szia Zsolti!

Ezúton is szeretnénk Neked megköszönni, hogy a nagy távolság ellenére is elvállaltad az esküvőnk videózását és összeállítottál Nekünk egy olyan esküvői filmet, amely felelevenít valamennyi nagyszerű pillanatot, és amely által profi minőségben élhetjük át újra és újra életünk Nagy Napjának valamennyi boldog pillanatát!
Külön köszönet a sok apró (számunkra nagyon fontos) momentum megörökítéséért, az ajándék klippért, mely valóban meglepetés volt a számunkra és amely már rengeteg mosolyt csalt az arcunkra! :-)
Egy szónak is száz a vége, tényleg nem tudtunk hibát találni a munkádban és nagyon elégedettek vagyunk, hiszen egy "kívülről-belülről" igényes, teljesen személyreszabott esküvői dvd-vel büszkélkedhetünk!
Ígérjük, hogy az arany lakodalmunkra is Téged hívunk majd! :-)

Addig is sok sikert kívánunk!

Edina és Józsi

Mónika & Sándor

Szia Zsolti!

Nagyon szépen köszönjük,hogy ilyen szép emléket tudtál megörökíteni nekünk!
Nagyon jól összevágtad a jeleneteket.
A mókás részek szenzációsak voltak.
Nagyon tetszik a DVD mindenkinek!
A táncos jelenetet feltettük a YouTube-ra!(Nyitótánc Mónika és Sándor 2011.05.21)néven
Mindenkinek ajánlunk!!!!
Továbbiakban sok sikert a munkádhoz és boldog jövőt kívánunk!
Puszi!

Mónika & Sándor

Judit és Krisztián

Sziasztok!

Ezúton szeretnénk megköszönni a nagyszerű munkátokat! Nagyon jó lett!
Továbbiakban pedig sok sikert a munkához és a magánélethez!

Judit és Krisztián
200.07.04. Hegykapu

Husztiné

Sziasztok!

Köszönjük, hogy ilyen szuperul megörökítettétek eddigi közös életünk egyik legszebb napját! Mindenkinek nagyon tetszik a DVD, főleg a vicces klip a végén!
Jó sok munkát nektek a továbbiakban!! :)

Reni és Csabi

Eszter

Szisztok!

Kemény küzdelmet folytattam a párom édesanyjával: ő mindenképpen akart videóst az esküvőre, én pedig semmiképpen. Hála az égnek Ő győzött. (Nem utolsó sorban meg lettek örökítve a templomi szertartás után a "rizsszórós" merénylők, a szankció folyamatban van... :)) Tréfát félretéve, nagyon köszönjük, hogy ilyen szép emlékünk maradt a nagy napról.

Takó-Tarjáni Eszter

Andi és Tamás

Sziasztok!

Köszönjük a remek munkát,nagyon tetszik a videó mindenkinek, mely egy életre szóló emlék számunkra.

Köszönettel:Andi és Tamás

Kata és Csabi

Helló fiúk!

Látom felkerültünk a referenciák közé, hát joggal, az biztos, remek munkát végeztetek!! Ismerőseink körében mindenki szájtátva nézi a klipjeinket, fantasztikusan sikerültek, profi munka. Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, egy örök emléket adtatok nekünk, amire sok év elteltével is majd büszkék lehetünk.
Köszönjük a profi munkátokat, a rugalmasságotokat, az ötleteink, elképzeléseink tökéletes megvalósítását. Mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket!!

Kata és Csabi

Fülöp Ákos

Halihóóóó!

A videó szuper.... Mint mindenhol, a mi családunkban is vannak, akiknek soha semmi nem jó. Nos, erre a videóra mindenki csak bólintott egy nagyot. Most viszem megmutatni vkinek, aki szerint a zenekar nem volt az igazi. Most megnézheti hogyan táncolt egész éjjel... Már alig várom... :-)

Ákos

Marton-Klujber Dóra

Sziasztok,

A 2008. június 14-ei esküvőnkről készült DVD tökéletesen sikerült. Ennél jobbat elképzelni sem tudok! Külön köszönet a vicces klippért, amit az egy hét alatt körülbelül ötvenszer néztünk meg! :-) A zenés összeállítás és a fotózás is nagyon tetszik mindenkinek! A barátnöm ennyit mondott: "Tökéletes! Ahol sírni kellett a szertartáson, ott a klip alatt is sírok, ahol nevetni kellett, ott visszanézve is nevetek!"
Mégegyszer köszönjük a profi munkát, és azt is, hogy ilyen gyorsan elkészültetek vele! Az extrákról meg ne is beszéljünk! :-)
MINDENKINEK ajánlani fogunk Benneteket!
További sok sikert és jó munkát Nektek!

Marton-Klujber Dóra
Sümeg

Marschek Judit

Kedves Zsolt!

Gratulálok a céghez és sok sikert kívánok:M.J.

Fraller József és Baki Beáta

Sziasztok srácok!

Nagyon köszönjük az általatok készített videót, életünk egyik legnagyobb élményét örökitettétek meg!! Profi és igyényes munkát kaptunk tőletek, ami nekünk nagy boldogság és egyben nagyszerű ajándék is!

Köszönjük, hogy ott voltatok, további sok sikert és kitartó munkát kívánunk nektek!

Fraller József és Baki Beáta

Partl Éva

Sziasztok!

Először is,nagyon tetszik a honlap!
Másodszor meg így utólag szeretném Nektek megköszönni a párommal együtt az esküvői videót,melyet készítettetek.Nagyon meg vagyunk elégedve és nagyon tetszik a dvd.Ha úgy adódik mindenképpen ajánlani foglak Titeket másoknak is...

Békefiné Schnór Andrea

Kedves Zsolt és Benjamin!

Örülök, hogy az internet ilyen lehetőségeket rejt, mivel rátok találtunk így lehetőségünk nyílt arra, hogy életünk nagy napját megörökítsétek. És ez a megörökítés valóban örök élmény, mert nagyon jól sikerül.

A zenei aláfestés és az összevágás nagyon jó lett. A fotózásra örülök, hogy elhívtunk, mert nekem az tetszett a legjobban, mindenkinek ajánlom, hogy készüljön videó. Amit sajnálok egyedül, hogy a nyitótánc nem került rá.

Köszönjük mégegyszer és ajánlani fogunk benneteket.

Révai Tamás

Nagyon jó a honlapotok!!!

Dórci

Király volt a januári bánki buli slash-el, alig várjuk a következőt. Mikor lesz?

Ivett

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a szalagavatói buli, fáj mindenem a táncolástól. Jó volt a zene.

Pussz

Kádár Balázs

Hello

Kössz a Bánki Bulira a technikát, jó buli volt!

Nagy Bianka

Hello!

Jó volt a hangtechnika meg a fények is frankók voltak!
Gratula,ügyik vagytok!!!!

Bianka

Kovacsek Zoltán

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

Üdv.: Kovacsek Zoltán

Andrea

Helloka. Nagyon-nagyon jó buli volt a pénteki buli, itt még ekkora buli nem volt, megérte sztárvendéget hívni. Mikor lesz még buli?

Pussz Andi

Adri

Sziasztok!

Eszméletlen jó volt a dec 8.-ai buli, remélem a többi is ilyen jó lesz. Sok sikert!!!

Kriszti

Beni Bu Bu! Gratulálok!

Kriszti

Don

Helló Bk Studió!

A pénteki fény és hangrendszer már azért elfogadható volt. Csak enyit akartam.

Üdv: Don

Varga Mónika és Balázs

Kedves BK Stúdió stábja! Zsolt és Benjamin!

Életünk legszebb napjának eseményeinek megörökítésében nagy segítségünkre voltatok. Nagyon kiváló, profi szervezéssel és kivitelezéssel szembesültünk, majd a végtermék (dvd) is kifogástalan. Nagy kár lett volna, ha kihagyjuk ezen emlék megörökítését és a választás is nagyszerű volt személyetekben. Már az első találkozás is barátságos, közvetlen kapcsolatnak indult, az együttműködés pedig meghozta pozitív gyümölcsét. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Stúdió két nagyszerű emberének Benjaminnak és Zsoltnak kiváló munkáját.

További sok sikert és eredményes további kiváló minőségű munka megörökítését kívánjuk.

Szeretettel és tisztelettel.
Varga Mónika és Balázs

KÖSZÖNET életünk legszebb napjának eseményeinek megörökítésében. Pápa, 2006. 07. 29.

Sántha Erika

Köszönetet szeretnék mondani az esküvőnkön felvett anyag nagyon szuper megszerkesztéséért!
Nagyon tetszett nekünk a vágott anyag.
A gyermekkori képek is nagyon jó technikával lettek az anyagra rátéve. Az általatok választott aláfestő zene is elnyerte tetszésünket!

Ezek után mindenkinek ajánlani fogom a stúdiót, akinek minőségi szolgáltatásra lesz szüksége.

Köszönöm mégegyszer!

További sikeres munkát, és működést kívánok Nektek!

Erika

Füst Barbara és Füst Lajos

Kedves Zsolt és Benjámin!

Minden elismerésünk az augusztus 12- i esküvőnkön készített felvételekért!
A film nagyon szuper lett, sokkal jobb, és szebb, mint amiről álmodni mertünk! Nagyon jól összevágtátok, ízlésesek a zenei aláfestések és szuper a minőség is! Mindig ott voltatok, ahol kellett, észrevétlenül, profin filmeztetek és a végeredmény remek lett!

Szívből ajánlunk Benneteket mindenkinek, mert maximálisan elégedettek vagyunk Veletek! Körültekintő, segítőkész csapat!

Köszönjük és minden jót kívánunk Nektek!

Barbara és Lajos

Bognár Zoltán & Bognár-Szommer Szilvia

Sziasztok!!!

Májusi esküvőnkön végzett munkátokért, a lelkesedésért, a kitűnő filmekért szeretnénk köszönetet mondani!

Az általatok elkészitett DVD-ket nézve úgy érezzük, mintha ismét ott lennénk, átéljük a számunkra legfontosabb nap minden percét!

Még egyszer KÖSZÖNÜNK MINDENT!

Mindenképpen ajánlani fogunk minden házasulandó ismerősünknek és Nektek is, kedves netező fiatalok és kevésbé fiatalok!

Köszönettel:

Bognár Zoltán & Bognár-Szommer Szilvia

Vendég

Gyerekek! Szombaton mindenki menjen ám el a Széki-tavi bulira. Nagggggyon jó lesz!

BK Studio

Elindult vendégkönyv rovatunk! várjuk az észrevételeket, véleményeket! Köszönjük!